WordPress 4.3 update ‘Billie’

Categorie(ën):

Het is al weer even geleden (18 augustus), maar de update van WordPress (4.3 genaamd Billie) is er dus nu.
Deze update heeft een aantal verbeteringen en features die het gebruik, de ervaring en veiligheid moeten verbeteren. Hierbij de belangrijkste updates:

Toegevoegd: Favicons presenteren je site in tabbladen van browsers, in bookmark menu’s en op het homescherm van je mobile apparaat. Voeg een unieke favicon toe via de Customizer; het zal zelfs blijven bestaan wanneer je wisselt van thema. Zorg ervoor dat je hele site je merk presenteert.

better-passwords

 

 

Verbeterd: Hou je site nog veiliger met de door WordPress verbeterde aanpak voor wachtwoorden. In plaats van het ontvangen van wachtwoorden via de e-mail, ontvang je nu een ‘wachtwoord reset’-link. Wanneer nieuwe gebruikers toegevoegd worden aan de site of wanneer een gebruikersprofiel wordt bewerkt zal WordPress automatisch een veilig wachtwoord genereren.

 

 

 

menu-customizer

 

 

Toegevoegd: Menu maken, bijwerken en toewijzen terwijl je een preview ziet in de Customizer. Het gestroomlijnde Customizer ontwerp zorgt voor een mobiel vriendelijke en toegankelijke interface. Elke release wordt het makkelijker en sneller om je site precies zo te maken als je wilt.

 

 

 

Daarnaast is er een soepelere admin ervaring doordat het toegankelijker en eenvoudiger is om mee te werken op elk type apparaat, zijn de reacties op pagina’s standaard uitgeschakeld en kun je je site snel aanpassen door de aangepaste link in de toolbar.